Crysis 2 en 3 Remastered verschijnen in november op Steam

Crysis 2 en 3 Remastered verschijnen in november op Steam

Crysis 2 Remastered en Crysis 3 Remastered komen op 17 november op Steam te staan.

Dat heeft ontwikkelaar Crytek aangekondigd. Eerder kwamen de games al via Epic Games Store beschikbaar, maar die exclusieve periode lijkt nu dus af te lopen. De spellen zullen rond release tijdelijk met veertig procent korting te koop komen te staan op Steam.

Beide games zijn "geoptimaliseerd om de hedendaagse hardware ten volste te benutten". Verwacht ray tracing en verbeterde lichteffecten, visueel verbeterde wapens, omgevingen en personages en textures in hogere resoluties. Op Steam zijn de systeemeisen te bekijken.

De drie games uit de Crysis Remastered Trilogy zijn op dit moment beschikbaar via Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De remasters bevatten geen multiplayermodi - alleen de singleplayercampagnes zijn aanwezig.

Begin dit jaar heeft Crytek aangekondigd aan Crysis 4 te werken. Volgens de ontwikkelaar is de game nog in een vroeg stadium van ontwikkeling. "Crysis is ongelooflijk belangrijk voor heel veel mensen: gamers houden er van en sommige mensen die tegenwoordig in de industrie werken doen dat vanwege het eerste spel. We willen er dus voor zorgen dat het volgende deel aan al jullie verwachtingen voldoet."

De eerste Crysis - gemaakt door de studio achter de oorspronkelijke Far Cry - staat er om bekend technisch enorm geavanceerd te zijn voor die tijd. Veel pc's hadden dan ook moeite met de game optimaal te draaien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had laatst weer eens geprobeerd de singleplayer serie te spelen van alle 4 de spellen. Maar ik haakte bij deel 3 af. Deel 1 en warhead waren zo goed en daarna ging het bergafwaarts met de serie. Raar verhaal, niet terugkeren naar het eiland en een koepel over de stad?! Ik hoop dat crysis 4 terugkeert naar het eiland en verhaal oppikt waar deel 1 ophoud. De remasters zit ik niet op te wachten. De graphics zijn nog steeds heel erg goed van de originele spellen

0
test

@chefry Ik heb denk ik de serie 4 keer proberen te spelen. Altijd begonnen bij Crysis 1, altijd tegen mijzelf zeggen "Maar nu gaan we Crysis 3 uitspelen, sowieso!!".. En dan afhaken binnen een uur of 2 omdat het gewoon naar mijn mening zo slecht is als je het vergelijkt met 1 of 2 haha! (Kom overigens wel steeds 10 minuutjes verder :P )

0
test

@Markus88 Ik heb deel 3 nog steeds niet uitgespeeld na 4 maal het spel geinstalleerd te hebben

0
test

Crysis 2 komt sowieso voor in mijn top 10 games alle tijden. Ik ben benieuwd of de multiplayer in deel 2 dan weer terug komt...

0

Aanbevolen voor jou