Cryptic: 'We moeten het drastisch beter doen met Neverwinter' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Emmert gaf toe dat in de vorige twee spellen van de studio, Champions Online en Star Trek Online, "niets gestroomlijnd was" en dat zij "honderden uren middelmatige content bevatten." 

"We wisten dat Neverwinter van de hoogst mogelijke kwaliteit moest worden en dat we onszelf daarvoor drastisch moesten verbeteren, in alles wat we deden", aldus Emmert.  "De beste manier om dat te doen was om de soort gameplay aan te pa en zodat deze niet meer gericht is op honderden uren aan matige inhoud maar in plaats daarvan op een verhaalgedreven multiplayer", vervolgt hij.

Forge

Neverwinter werd onlangs aangekondigd door Atari en laat spelers kiezen uit vijf kla en van het Dungeons & Dragons-universum. De nadruk in deze Neverwinter Nights-game ligt op het met meerdere spelers doorlopen van quests, die zij overigens ook zelf kunnen ontwerpen met het gebruiksvriendelijke 'Forge'-systeem.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou