Crush3D uitgesteld vanwege uitblijvend succes 3DS | Gamer.nl

Crush3D uitgesteld vanwege uitblijvend succes 3DS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Over het uitstel van Crush3D zegt Mottram het volgende: "We hebben onze eerste 3DS-titel gedaan, Crush, maar de release daarvan hebben we uit moeten stellen vanwege het [uitblijvende] succes van het platform." Crush3D is een puzzelplatformgame waarin spelers moeten spelen met het wi elen tu en een tweedimensionaal en driedimensionaal persperctief.

Investering

Mottram legt verder uit dat het voor zijn studio tegenwoordig lastig is om uitgevers ervan te overtuigen een investering te doen in een nieuwe titel, omdat geen van de consoles en handhelds op dit moment echt dominant is. "We merken dat uitgevers die normaal onze producten financieren nu een beetje nerveus zijn geworden. [...] Het probleem is dat er te veel platforms zijn. Tien jaar geleden had je de PlayStation 2, dus toen maakte je daar games voor. Nu zien we dat niemand echt weet welk platform het succesvolst gaat worden."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou