Nieuws
esports dome

Crowdfunding voor eerste eSportscentrum Benelux gestart

Moet in de zomer van 2017 in Breda openen

Geschreven door Michel Musters op

Op Indiegogo is een crowdfundingcampagne voor het eerste eSportscentrum van de Benelux gestart. Esports Dome moet in de zomer van 2017 zijn deuren openen.

Via de crowdfundingcampagne willen initiatiefnemers Ruben Been en Marcel Opperman 25.000 euro ophalen. Het is de bedoeling dan mensen in het centrum zelf kunnen gamen, maar ook naar games kunnen kijken.“We streven ernaar om tussen de veertig en vijftig high-end game pc’s en meer dan zestien consoles op te stellen. Daarnaast is er een stream lounge waar bezoekers, samen met hun vrienden en onder het genot van hun drankje, naar nationale en internationale evenementen en toernooien kunnen kijken”, aldus Marcel Opperman.


Daarnaast moeten er wekelijks activiteiten in het Esports Dome worden georganiseerd, waaronder trainingen, toernooien, workshop en LAN-parties. Verschillende streamers proberen deze maand het initiatief bekendheid te geven, waaronder Nederlands kampioen Hearthstone Pim 'Monkeloid' van Valkengoed en Inside esports-presentator Koen 'Koenz' Schobbers.

Geïnteresseerden kunnen met PayPal doneren op Indiegogo of met i-deal op de website van Esports Dome. Mocht de funding onsuccesvol zijn, dan krijgen mensen hun geld terug.

Dit artikel delen:

Lees meer

Professor Oak in Pokémon Sun en Moon Horizon: Zero Dawn in 4K-resolutie
0

Reacties op: Crowdfunding voor eerste eSportscentrum Benelux gestart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.