De Kickstarter-actie voor Shadow of the Eternals lanceerde op 14 mei en werd op 6 juni stopgezet, twee weken voor de geplande einddatum. Er werd 127.066 van de beoogde 1.350.000 dollar opgehaald. Gecombineerd met donaties via de officiële website van de game werd er in totaal 284.636 dollar opgehaald. De campagne werd stopgezet omdat er "nieuwe, spannende mogelijkheden kwamen".

Hoewel het nog niet bekend is wat die nieuwe mogelijkheden precies inhouden, blijkt nu wel dat de Kickstarter voor Shadow of the Eternals op 25 juli opnieuw begint. "We willen onze fans en volgers bedanker voor hun onwrikbare ondersteuning en geduld de afgelopen weken - het heeft ons heel veel inspiratie en motivatie opgeleverd", aldus de ontwikkelaar op zijn site. "Jullie feedback was essentieel voor ons bij het maken van de nieuwe campagne en we kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat we in petto hebben."

Shadow of the Eternals werd begin mei aangekondigd. De spirituele opvolger van GameCube-horrorgame Eternal Darkness wordt wederom gemaakt onder leiding van Denis Dyack en moet twaalf hoofdstukken krijgen die draaien om een gevecht tussen twee rivaliserende cultbewegingen. De game wordt daarom in episodes uitgebracht op PC en Wii U. Begin juli werd één van de oprichters van de ontwikkelaar, Kenneth McCulloch, beschuldigd van het bezit van kinderporno. De studio liet weten op geen enkele manier meer verbonden te zijn aan McCulloch.