Nieuws
For Honor

Cross-play komt naar For Honor

Het zesde jaar van de game begint

Geschreven door Michel Musters op
Zes jaar na release voegt Ubisoft cross-play toe aan For Honor.

Ubisoft is van plan om allerlei nieuwe content aan de game toe te voegen. Cross-play is daar onderdeel van: dit wordt in twee fases uitgerold in de game. 

De eerste fase moet op 17 maart verschijnen op pc, PlayStation- en Xbox-consoles en introduceert matchmaking in PvP- en PvE-modi waarin spelers van alle drie de platformversies worden verenigd. Dit moet er tevens voor zorgen dat de matchmaking-tijden worden verkort.

Een tweede fase wordt op een nog onbekend moment uitgerold en houdt in dat spelers ook in groepen cross-play kunnen ervaren. "Het platform waar je vrienden op spelen maakt dan niet meer uit wanneer je samen speelt."

In de loop van dit jaar moeten er vier seizoenen van For Honor verschijnen. Elk seizoen draait om een relikwie, elk met een eigen verhaal om te vertellen. Ook worden er meer Outlanders toegevoegd. Meer over crossplay is in deze blogpost te lezen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Road 96 komt in april uit op PlayStation- en Xbox-consoles In Sound Mind is volgende week gratis verkrijgbaar via Epic Games Store
0

Reacties op: Cross-play komt naar For Honor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.