Cross-play kan niet uit in pc- en Xbox-versies CoD: Modern Warfare 2

Cross-play kan niet uit in pc- en Xbox-versies CoD: Modern Warfare 2

Het is op moment van schrijven niet mogelijk om cross-play uit te zetten in de Xbox- en pc-versies van het gisteren verschenen Call of Duty: Modern Warfare 2.

Dat hebben diverse spelers opgemerkt. Voor zover bekend is het op dit moment alleen mogelijk om op PlayStation-consoles cross-play uit te zetten. 

Veel spelers hekelen het gebrek aan de optie, vooral op Xbox-consoles. Met cross-play aan kunnen gamers namelijk veel pc-spelers die muis en toetsenbord gebruiken tegenkomen, die over het algemeen preciezer kunnen zijn dan spelers die een controller gebruiken.

Het is mogelijk dat het om een tijdelijke bug gaat. In de bèta van de multiplayer van CoD: Modern Warfare 2 kon cross-play namelijk wel op alle platforms uitgezet worden. Xbox-gamers kunnen op systeemniveau cross-play overigens wel uitzetten bij 'online safety & family'.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is sinds gisteren uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Snap niet waarom er ooit cross play is gekomen tussen consoles en pc gamers in dit soort games. Tussen consoles prima maar Pc en consoles nee.

0
test

@hulstpower idd niet qua pvp content bijv bij destiny kun je op console alleen pc mensen matchen indien er iemand in jou team via steam of epic speelt. Zou een betere oplossing zijn maar zodra het kan zet ik crossplay gelijk uit.

0
test

@Deadspacer ja bij bf2042 vind je niet eens game als je cross play uitzet en daar je schiet niks raak alles raakt je vanuit niet.. Krijg echt gevoel dat daar veel vals gespeeld word door pc gamers.

0
test

@hulstpower je zult verstelt staan van hoe goed sommige console players zijn met hun controller, inmiddels echt genoeg spelers die beter zijn met controller dan muis/keyboard. Zelf kan ik er geen drol van, maar ben op PC ook verre van de beste muis/joystick speler. (Ik zeg joystick, want keyboard kan ik al helemaal niet omdat na 5 minuten dan mn vingers al helemaal verkrampt zijn. Ik gebruik de joystick in mn linker hand om te bewegen, en de knoppen om eigenlijk al het andere, action, jump, duck, reload, change weapon, throw grenade, heal etc. te doen. Ooit per ongeluk eens ontdekt omdat mn joystick nog op mn bureau bevond en ik er tijdens een potje Tactical Ops (toen nog een mod voor UT99) er tehen aan stootte en mn character bewoog, sinds dien nooit meer teruggekeken want eindelijk geen last meer van de verkramping in mn vingers/pols.

0
test

@SuperDre nou moet zeggen op bf ben je kansloos tegen pc gamers, maar op cod ging ik toch lekker vandaag in free for all had ik 29 kills en 9 keer dood. En speelde al jaren geen cod meer online. Maar van mij hoeft het niet cross play tussen pc en console. Maar xbox met ps juich ik toe.

0
test

Ook geen fatsoenlijke split-screen meer. Alleen nog offline. Zo jammer.

0

@bleacdemon Dat schijnt gefixed te zijn nu.

0
test

@Servantes klopt Nice bedankt voor de info

0

Aanbevolen voor jou