Hoe werkt cross-play en cross-save in Call of Duty Modern Warfare?

Hoe werkt cross-play en cross-save in Call of Duty Modern Warfare?

YouTuber Drift0r heeft een video geüpload waarin hij zijn ervaringen met de cross-save- en cross-play-functies van Call of Duty: Modern Warfare deelt en hij is er erg over te spreken.

Volgens Drift0r is de gameplay met cross-play erg soepel en kan hij het met gemak op 120fps spelen, tenzij hij tegelijkertijd aan het streamen en opnemen is, maar dat laatste ligt niet aan de game. Hij speelt zelf via de pc op 1440p60 en de grafische instelling op maximaal. Hij speelde een sessie met Xbox One-, PlayStation 4- en pc-spelers, waarvan één zich buiten de Verenigde Staten (waar de rest zich plaats vond) bevond. De sessie liep volgens Drift0r soepel en precies zoals het had moeten gaan. Het enige, mogelijke minpunt van cross-play dat hij noemt is algemeen bekend; pc-spelers zullen nog steeds een voordeel hebben dankzij de snellere besturing van toetsenbord en muis.

Over de cross-save functie is hij ook erg positief; hij dacht dat hij opnieuw zou moeten levellen nadat hij voortgang had geboekt op de PS4 en daarna overging naar de pc, maar nadat hij zijn Activision-account had gekoppeld, kon hij zijn progressie gewoon meenemen. Volgens Drift0r is dit systeem vergelijkbaar met dat van Fortnite.

Bekijk hieronder de video van Drift0r:

Watch on YouTube

Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit spel trok mij, tot ik over de crossplay hoorde, controller spelers hebben geen schijn van kans tegenover de MK krijgers. Nee ik ga mezelf niet trakteren op een game waar je bij voorbaat al weet dat je niet gaat winnen of een kans gaat maken tegen de PC spelers, en zeker niet voor 99e. Crossplay met PS4 en Xbox One, perfect! Console crossplay met PC is schijten op de console franchise/fanbase. Puur om dit gaat deze game er bij mij niet komen. Respectloos.

0
test

@Devenace In de Beyond IGN podcast hadden ze het er over dat je een filter kan instellen waarbij je op controller input kan filteren. Dit zou dus betekenen dat je als controller gebruiker wordt gematched met andere die ook met een controller spelen en niet met muis/keyboard.

0
test

@PhydomiR Nice, zal er eens meer over zoeken, mocht dat zo zijn dat die filter mogelijk is, dan verandert dat de zaak weer volledig. :)

0
test

@Devenace Je kan het uitzetten. Er is een instelling onder account waarmee je kan aangeven dat je alleen tegen mensen op je eigen systeem wilt spelen

0
test

Hoe zit het met cross party chat? Zou fijn zijn om met zowel mn ps4 als xbox vrienden in 1 partychat te zitten tijdens het knallen

0

Aanbevolen voor jou