Cross-platform multiplayer voor WP7 en Xbox 360 onderweg | Gamer.nl

Cross-platform multiplayer voor WP7 en Xbox 360 onderweg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens een demonstratie werd getoond hoe een onderdeel van Kinect Adventures in de toekomst gespeeld kan worden door zowel een Windows Phone 7- als een Xbox 360-speler in een nieuwe multiplayermodus. In Rally Ball moeten spelers met behulp van de Kinect-sensor ballen die op ze afkomen terugslaan. Een tweede speler met een WP7-telefoon kan via de touchscreen het traject van de ballen beïnvloeden. Wanneer deze update uitkomt, is onbekend.

Updates

In de eerste twee weken van maart wordt WP7 geüpdatet met de optie om tekst te knippen en plakken, en wordt het mobiele besturing ysteem van een aantal performanceverbeteringen voorzien. Met andere updates dit jaar zal Twitter worden geïntegreerd in de People-hub, kunnen Office-documenten online worden opgeslagen en wordt het browsen "drastisch verbeterd" met de komst van de Internet Explorer 9.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou