Cross-platform-functionaliteit nieuwe Counter-Strike geschrapt | Gamer.nl

Cross-platform-functionaliteit nieuwe Counter-Strike geschrapt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Valve heeft deze besli ing genomen op basis van feedback binnen de bèta. "De bèta heeft bewezen dat we deze niet slechts willen updaten, maar ook regelmatig het spel zelf wanneer dit is uitgebracht", legt Faliszek uit. Door de platformen gescheiden te houden, hoeven de versies niet gelijk aan elkaar te zijn en kunnen zij onafhankelijk bijgewerkt worden.

Dit maakt iedere versie beter, stelt Faliszek. Aanvankelijk had Valve het idee om PC- en Mac-bezitters samen te laten spelen met PlayStation 3-gebruikers, en vice versa. De PS3-versie ondersteunt namelijk het gebruik van muis en toetsenbord. Counter-Strike: Global Offensive wordt later dit jaar verwacht op PS3, Xbox 360, PC en Mac.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou