Cross-over-evenement For Honor onthuld met Assassin's Creed | Gamer.nl

Cross-over-evenement For Honor onthuld met Assassin's Creed | Gamer.nl

Ubisoft heeft een cross-over-evenement onthuld voor For Honor en Assassin's Creed. Het evenement genaamd 'For the Creed' brengt meerdere gethematiseerde Assassin's Creed-elementen met zich mee en is beschikbaar vanaf 20 december tot en met 10 januari.

De grootste toevoeging aan For Honor is een variatie op de Dominion-modus, genaamd A a ini e Templari. Spelers moeten met deze modus in teams van vier spelers het tegen elkaar opnemen in de vorm van A a in's tegen Templars. De kant van de A a in's wordt geleid door Ezio Auditore da Firenze en het team van de Templars wordt geleid door Cesare Borgia. De teams moeten bij elkaar zones op een map zien te veroveren en vervolgens een commandant uitschakelen om punten te scoren, in dit geval Ezio of Cesare. Het team dat als eerst duizend punten scoort en het andere team uitschakelt wint het gevecht.

Voor dit evenement hebben ook drie verschillende maps veranderingen gekregen en een A a in's Creed-thema ontvangen in de vorm van onder andere banners en vlaggen van A a in's en Templars. Daarnaast heeft director van het Animus-project, Warren Vidic, bij Abstergo Industries, de rol vervuld als commentator bij de gevechten.

Als laatst zijn er diverse cosmetische items toegevoegd die overeenstemmen met de A a in's Creed-franchise. Hierbij gaat het vooral om nieuwe aanvallen, emblemen, wapens en outfits. Deze items kunnen verkregen worden via lootboxen, maar kunnen ook worden vrijgespeeld.

For Honor

Het For the Creed-evenement in For Honor is beschikbaar van 20 december tot en met 10 januari. For Honor is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou