Nieuws
For Honor

Cross-over-evenement For Honor onthuld met Assassin's Creed

Evenement van 20 december tot en met 10 januari

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ubisoft heeft een cross-over-evenement onthuld voor For Honor en Assassin's Creed. Het evenement genaamd 'For the Creed' brengt meerdere gethematiseerde Assassin's Creed-elementen met zich mee en is beschikbaar vanaf 20 december tot en met 10 januari.

De grootste toevoeging aan For Honor is een variatie op de Dominion-modus, genaamd Assassini e Templari. Spelers moeten met deze modus in teams van vier spelers het tegen elkaar opnemen in de vorm van Assassin's tegen Templars. De kant van de Assassin's wordt geleid door Ezio Auditore da Firenze en het team van de Templars wordt geleid door Cesare Borgia. De teams moeten bij elkaar zones op een map zien te veroveren en vervolgens een commandant uitschakelen om punten te scoren, in dit geval Ezio of Cesare. Het team dat als eerst duizend punten scoort en het andere team uitschakelt wint het gevecht.

Voor dit evenement hebben ook drie verschillende maps veranderingen gekregen en een Assassin's Creed-thema ontvangen in de vorm van onder andere banners en vlaggen van Assassin's en Templars. Daarnaast heeft director van het Animus-project, Warren Vidic, bij Abstergo Industries, de rol vervuld als commentator bij de gevechten.

Als laatst zijn er diverse cosmetische items toegevoegd die overeenstemmen met de Assassin's Creed-franchise. Hierbij gaat het vooral om nieuwe aanvallen, emblemen, wapens en outfits. Deze items kunnen verkregen worden via lootboxen, maar kunnen ook worden vrijgespeeld.

For Honor

Het For the Creed-evenement in For Honor is beschikbaar van 20 december tot en met 10 januari. For Honor is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Indiegame Geneshift in top tien gelijktijdige spelers op Steam Command & Conquer Rivals is meer dan een simpele cash grab
2

Reacties op: Cross-over-evenement For Honor onthuld met Assassin's Creed

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • fonsrutte

  • 21 december 2018 12:01
  Ik vraag me eigenlijk af hoeveel For Honor nog gespeeld wordt, je hoort er vrij weinig over.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • mcbrew

  • 22 december 2018 17:43
  @fonsrutte Volgens mij wordt het nog vrij veel gespeeld. Ik heb in ieder geval geen moeite met het vinden van matches (PC versie).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.