Criterion biedt excuses aan voor crashes in Burnout Paradise Remastered | Gamer.nl

Criterion biedt excuses aan voor crashes in Burnout Paradise Remastered | Gamer.nl

In een tweet biedt Criterion Games excuses aan voor crashes in Burnout Paradise Remastered. De ontwikkelaar is op zoek naar een oplossing.

Burnout Paradise Remastered heeft last van verschillende bugs waardoor de game crasht. Op ResetEra wordt duidelijk dat de racegame soms crasht op PS4, waarna de savegame corrupt wordt. Xbox One-gebruikers melden dat de game niet meer wil opstarten na verbonden te zijn met de servers van EA. Tevens wordt gemeld dat de mogelijkheid om te boosten weg kan vallen, het geluid soms niet klopt en dat de online statistieken niet juist zijn. Criterion Games zegt in een tweet zo snel mogelijk de bugs te verwijderen.

Naast de verontschuldigingen is er ook opgemerkt dat het bedrijf een nieuw logo heeft. De nieuwe kleurrijke nieuwe vormgeving kan eventueel duiden op een toekomstige aankondiging. Zo was er laatst een gerucht, dat Criterion een melee combat actiegame gaat maken. Dit gerucht was gebaseerd op een vacature van Criterion Games. Ze zochten naar een lead designer die bekend is met dit soort games.

Tijdens het reviewen van de game heeft onze redacteur Lars geen crashes gehad. Hij gaf de game dan ook een 8,5, omdat de mix van snelheid, sensatie en vrijheid nog altijd bijna perfect blijkt en de grafische update van Remastered bovendien goed Burnouts respectabele leeftijd verdoezelt. Onze collega's van InsideGamer en Power Unlimited hebben overigens ook geen bugs ervaren tijdens hun uitgebreide speelse ies.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou