Crimson Alliance bevestigd voor de Xbox 360 | Gamer.nl

Crimson Alliance bevestigd voor de Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor Crimson Alliance zegt de ontwikkelaar alle ervaring die het heeft opgedaan met shooters als Halo en Call of Duty te combineren met zijn liefde voor het fantasygenre in een actievolle game. Het verhaalgedreven Xbox 360-spel legt veel nadruk op de coöperatieve multiplayermodus voor vier personen. Deze is zowel online als offline te spelen.

Certain Affinity is in 2006 ontstaan uit een aantal voormalig medewerkers van Bungie. De studio heeft onder andere meegewerkt aan de Defiant Map Pack voor Halo: Reach, maakte de Blastacular Map Pack voor Halo 2, ontwierp een aantal multiplayermodi voor Call of Duty: Black Ops en werkte aan Left 4 Dead, Call of Duty: World at War en Halo: Waypoint. De enige game die de studio zelf heeft afgeleverd is het downloadbare Age of Booty voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou