Crime Boss: Rockay City onthuld, bevat veel bekende acteurs

Crime Boss: Rockay City onthuld, bevat veel bekende acteurs

Tijdens The Game Awards werd de shooter Crime Boss: Rockay City aangekondigd, waarin een aantal bekende acteurs rollen hebben.

Uitgever 505 Games en ontwikkelaar Ingame Studios plaatsten onlangs al een teaser voor de game met acteur Michael Madsen (Reservoir Dogs) in de hoofdrol, maar nu is de game officieel onthuld. Daarin is te zien dat ook acteurs en actrices als Danny Trejo, Kim Basinger, Danny Glover, Michael Rooker, Chuck Norris en Vanilla Ice rollen hebben in de game.

Deze co-op shooter draait om Travis Baker (Michael Madsen), een crimineel die de maffia over wil nemen nadat de voormalige hoofd van de familie komt te overlijden. Spelers kunnen hun eigen crew samenstellen en zowel alleen als met een andere speler een campagne doorlopen waarbij ze langzaam maar zeker de macht in Rockay City proberen over te nemen. Daarbij kunnen er - net als in Grand Theft Auto 5 en Payday - grootschalige overvallen worden gepland en gepleegd.

Crime Boss: Rockay City komt op 28 mei 2023 uit op Epic Games Store. De komende dagen kan de game met 40 procent korting gereserveerd worden. Later in het jaar moet de game ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komen, maar meer details ontbreken nog.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooie setting 90s Florida, maar is de game open world? Kan je voertuigen besturen? Veel vragen nog.

0
test

@TommyVercetti kreeg beetje vice city vibes toen ik een stukje zag van de stad. Maar veel vragen nog ja.

0
test

@hulstpower ja klopt Vice City heeft ook echt een sterren cast.

0

Aanbevolen voor jou