Nieuws

Crewleden van The Boys en The Expanse werken aan Horizon-serie

Televisieserie wordt in Canada geschoten

Geschreven door Michel Musters op
Crewleden van series als The Boys en The Expanse werken aan de televisieserie gebaseerd op de Horizon-franchise.

Journalist Jeff Grubb is op een lijst met crewleden voor de productie van de serie gestuit op de website van de vakvereniging voor filmmakers in de Canadese provincie Ontario. Daar is overigens ook Toronto, de grootste stad in het land, gevestigd, dus het is waarschijnlijk dat daar wordt geschoten.

In de lijst met crewleden voor de serie is onder andere te zien dat Jack Boem als assistent regisseur aangenomen is. Hij vervulde die rol ook voor diverse afleveringen van de serie The Boys. Verder is ook de naam van art director Michele Brady (The Expanse) te zien.

Sony kondigde eerder dit jaar al aan dat het series gaat maken gebaseerd op Horizon, God of War en Gran Turismo, al bleek laatstgenoemde uiteindelijk om een film te gaan. De Horizon-serie moet op een nog onbekend moment op Netflix verschijnen.

Jeff Grubb lekte eerder al details uit over de Horizon-televisieserie, die gezien de naam van het project - Horizon 2074 - blijken te kloppen. Hij claimde dat de serie zich gedeeltelijk voor de games afspeelt op en rond het moment dat de samenleving instort en de robots een invasie inzetten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Kijk hier vanaf 14:30 uur naar de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase THQ Nordic toont vier onaangekondigde games op Gamescom
1

Reacties op: Crewleden van The Boys en The Expanse werken aan Horizon-serie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    poklaan

    • 28 juni 2022 22:38
    Ben wel een beetje benieuwd wat ze met 2074 bedoelen, je gaat natuurlijk uit van het jaartal 2074 maar toen was al het leven op aarde al uitgestorven.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.