Nieuwe Fortnite-patch laat spelers eigen gamemodus maken

Nieuwe Fortnite-patch laat spelers eigen gamemodus maken

Een nieuwe patch van Fortnite introduceert een nieuwe modus die spelers de gelegenheid biedt om hun eigen battle royale-modus te creëren.

De nieuwe modus, genaamd Battle Lab, kan met maximaal vijftien spelers tegelijk worden gespeeld. Spelers krijgen een eigen battle royale-eiland tot hun beschikking en kunnen zelf instellen welke items op het eiland verschijnen. Daarnaast zijn ze in staat om de instellingen van gameplay te verdraaien. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor lage of hoge zwaartekracht.

Battle Lab heeft in veel opzichten wat weg van de Playground-modus. Hier krijgen spelers het complete eiland tot hun beschikking en mogen hier doen en laten wat ze willen. Playground legt de focus echter meer op het bouwaspect, dan op de speelervaring. Playground kan voortaan gevonden worden in de Creative-sectie van Fortnite, verder verandert hier niks aan.

De zelfgemaakte modi kunnen tevens worden gespeeld met willekeurige mensen. Dit kan echter alleen wanneer de gameopties op default worden gezet, anders is matchmaking niet mogelijk.

Naast de introductie van de Battle Lab-modus worden er zoals gebruikelijk een aantal bugs uit de game verwijderd.

Voor de volledige patch notes kan je hier terecht.

In ander Fortnite-nieuws; morgen presenteren acteur Mark Hamill en streamer Tyler 'Ninja' Blevins een speciale Fortnite-stream. Tijdens deze livestream bespreken de twee sterren de nieuwste Star Wars-content van Fortnite.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou