Nieuws

Nieuwe Fortnite-patch laat spelers eigen gamemodus maken

Creëer je eigen battle royale-modus met Battle Lab

Geschreven door Cody van den Bogert op
Een nieuwe patch van Fortnite introduceert een nieuwe modus die spelers de gelegenheid biedt om hun eigen battle royale-modus te creëren.

De nieuwe modus, genaamd Battle Lab, kan met maximaal vijftien spelers tegelijk worden gespeeld. Spelers krijgen een eigen battle royale-eiland tot hun beschikking en kunnen zelf instellen welke items op het eiland verschijnen. Daarnaast zijn ze in staat om de instellingen van gameplay te verdraaien. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor lage of hoge zwaartekracht.

Battle Lab heeft in veel opzichten wat weg van de Playground-modus. Hier krijgen spelers het complete eiland tot hun beschikking en mogen hier doen en laten wat ze willen. Playground legt de focus echter meer op het bouwaspect, dan op de speelervaring. Playground kan voortaan gevonden worden in de Creative-sectie van Fortnite, verder verandert hier niks aan.

De zelfgemaakte modi kunnen tevens worden gespeeld met willekeurige mensen. Dit kan echter alleen wanneer de gameopties op default worden gezet, anders is matchmaking niet mogelijk.

Naast de introductie van de Battle Lab-modus worden er zoals gebruikelijk een aantal bugs uit de game verwijderd.

Voor de volledige patch notes kan je hier terecht.

In ander Fortnite-nieuws; morgen presenteren acteur Mark Hamill en streamer Tyler 'Ninja' Blevins een speciale Fortnite-stream. Tijdens deze livestream bespreken de twee sterren de nieuwste Star Wars-content van Fortnite.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 15:00 uur: Call of Duty: Modern Warfare met Cody en Tjeerd Drie nieuwe games onderweg naar Google Stadia
0

Reacties op: Nieuwe Fortnite-patch laat spelers eigen gamemodus maken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.