Nieuws
Star Wars The Old Republic

Creative director Star Wars: The Old Republic vertrekt bij Bioware

Charles Boyd was zestien jaar werkzaam bij de ontwikkelaar

Geschreven door Michel Musters op
Charles Boyd, de creative director van Star Wars: The Old Republic, vertrekt na zestien jaar bij ontwikkelaar Bioware.

Dat werd onlangs aangekondigd. Op GameSpot valt de volgende quote van Boyd te lezen: "Het Star Wars-universum is sinds mijn jeugd een gigantisch onderdeel van mijn leven geweest, en het was een ongelooflijke ervaring om meer dan een decennium lang onderdeel te zijn van The Old Republics groei van de initiële visie naar de gigantische release en een ongelooflijke live service."

Volgens Boyd zijn er nog genoeg "spannende dingen" in de maak rondom The Old Republic, waaronder nieuwe planeten en personages. Boyd werd in 2006 aangenomen als schrijver voor de game. In 2013 promoveerde hij naar hoofdschrijver en in 2016 naar creative director.

Volgens Gary Mckay, algemene manager van Bioware, laat Boyd The Old Republic in "uitstekende handen met een ongelooflijk team die onze visie voor de game blijft uitdragen. We staan volledig achter de toekomst van de game terwijl we ook aan de nieuwe Dragon Age- en Mass Effect-games werken."

Dit artikel delen:

Lees meer

Pokémon Legends: Arceus afgelopen halfjaar bestverkochte game in Europa Setfoto's van Fallout-televisieserie online geplaatst
0

Reacties op: Creative director Star Wars: The Old Republic vertrekt bij Bioware

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.