Crash Team Rumble aangekondigd voor consoles

Crash Team Rumble aangekondigd voor consoles

Tijdens The Game Awards vannacht is Crash Team Rumble officieel aangekondigd.

Er gingen al geruchten dat een nieuwe Crash Bandicoot-game tijdens de show zou worden onthuld en dat is dan ook gebeurd. Crash Team Rumble biedt online multiplayergameplay voor twee teams van vier spelers.

Personages zoals Crash en Dingodile moeten proberen Wump-fruit naar een speciale zone te vervoeren terwijl ze ook aanvallen van het andere team moeten tegenhouden. Personages hebben speciale krachten die ze kunnen gebruiken ter verdediging of voor de aanval.

De game wordt ontwikkeld door Toys for Bob, dat ook Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy voor Switch ontwikkelde en de game Crash Bandicoot 4: It's About Time maakte. "We zijn erg enthousiast over one frisse insteek voor een Crash-multiplayergame. Crash Team Rumble biedt iets voor iedereen - het is makkelijk om te spelen voor iedereen die een poging wil wagen, maar biedt ook de mogelijkheid voor ervaren gamers om goed te worden in het gebruik van de unieke moves van personages."

Crash Team Rumble moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Hieronder is een trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beetje nietszeggende trailer. Had liever gameplay gezien eigenlijk.

0

Aanbevolen voor jou