Nieuws
crash team racing

Crash Team Racing krijgt nieuw level en microtransacties

Nieuwe personages en cosmetische items om vrij te spelen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Tijdens het Back N. Time Grand Prix-evenement van Crash Team Racing Nitro-Fueled kunnen spelers nieuwe personages en cosmetische items vrijspelen. Ook introduceert uitgever Activision microtransacties in het racespel.

Er is een nieuwe video uitgebracht van Crash Team Racing Nitro-Fueled, waarin wordt aangekondigd dat het tweede Grand Prix-evenement van het racespel op 2 augustus van start gaat op de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. De Grand Prix, die Back N. Time heet en tot en met 25 augustus duurt, voegt een nieuw level toe aan het spel en staat in het teken van de prehistorie en dinosaurussen.

Net zoals bij het vorige Grand Prix-evenement in Crash Team Racing, kunnen spelers tijdens Back N. Time nieuwe personages, skins, karts, wielen en stickers verdienen. In totaal zijn er 18 nieuwe items om vrij te spelen door middel van Nitro-punten, welke verdiend kunnen worden door verschillende soorten uitdagingen te voltooien. Bovendien ontvangen de spelers die eindigen in de top vijf procent van de Grand Prix-ranglijst een exclusieve kart en stickeropdruk.

Ook worden er nieuwe personages en cosmetische items toegevoegd aan de Pit Stop, de in-game-winkel van Crash Team Racing. Deze items zijn te koop voor Wumpa-munten, die de speler kan verdienen door de racegame te spelen. Uitgever Activision heeft het nu echter ook mogelijk gemaakt om een bundel met Wumpa-munten aan te schaffen voor echt geld. Hierbij verzekert Activision dat er niks verandert aan de normale manier van het verdienen van munten.

Crash Team Racing

Dit artikel delen:

Lees meer

Wolfenstein: Youngblood negeert waarin de reboot excelleert Concrete Genie komt begin oktober uit op PS4
3

Reacties op: Crash Team Racing krijgt nieuw level en microtransacties

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 31 juli 2019 14:37
  Dit was al een beetje te verwachten.. maarrr positief over het feit dat de standaard speelwijze onveranderd blijft. Ook wel blij verrast dat er extra content wordt toegevoegd.
  Topspel

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Paxopoxo

  • 31 juli 2019 15:23
  @kleinekoosjer Ja, de eerste keer dat ik die Grand Prix-evenement zag en die Pit stop wist ik al dat het er aan zat te komen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Millman7

  • 31 juli 2019 15:29
  Hoe is dit spel ten opzichte van Mario Kart?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.