Crash Bandicoot-ontwikkelaar hint naar releasedatum nieuwe game

Crash Bandicoot-ontwikkelaar hint naar releasedatum nieuwe game

De ontwikkelaar van Crash Bandicoot hint op Twitter mogelijk naar de releasedatum van Crash Bandicoot Wumpa League.

Het officiële Twitter-account van de franchise deelt een parodie op de Spotify Wrapped-lijsten die door velen worden gedeeld op sociale media. De afbeelding geeft aan dat ze dit jaar 62.023 minuten Crash Bandicoot 4: It's About Time hebben gespeeld. Velen denken dat dat getal refereert naar de datum waarop het nieuwe Crash Bandicoot Wumpa League uit moet komen. Mogelijk gebeurt dat dus op 20 juni 2023. 

Het is niet voor het eerst dat er zo'n hint wordt gegeven. Diverse influencers kregen een pakketje om de Steam-release van Crash Bandicoot 4 aan te kondigen, waarbij ook de volgende tekst zat: "Nog meer honger? Probeer onze nieuwe Wumpa Pizza voor 12,08 dollar." Dit refereert mogelijk naar de datum van The Game Awards, die op 8 december worden gehouden. Veel mensen vermoeden dat ook dat de nieuwe Crash Bandicoot-game dan wordt onthuld.

Journalist Liam Robertons lekte gameplaybeelden van Wumpa League uit, alsmede concept art. Volgens hem zijn de beelden afkomstig uit een vroege versie van de game en zijn ze "niet representatief voor hoe de uiteindelijke versie er mogelijk uitziet". In de beelden is te zien hoe Dingodile wordt bestuurd in een platformsectie. Ook is Crash Bandicoot zelf te zien.

Robertson claimt dat Wumpa League - in ieder geval aan het begin van de ontwikkeling - een op teams gebaseerd online spel was waarbij spelers zoveel mogelijke Wumpa-fruit moesten verzamelen. Het is niet bekend of dit concept intact blijft voor de uiteindelijke versie. Mogelijk volgen meer details dus tijdens The Game Awards op 8 december, al is dit nog niet officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Heb liever een nieuw Spyro game

0
test

@Saria282 dat zou nice zijn.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 daar ben ik ook fan van.

0

Aanbevolen voor jou