Crash Bandicoot N. Sane Trilogy dit jaar misschien naar pc en Switch | Gamer.nl

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy dit jaar misschien naar pc en Switch | Gamer.nl

Activision gaat wellicht Crash Bandicoot N. Sane Trilogy naar de pc en Nintendo Switch brengen.

Merchandisebedrijf GB Eye laat in een recent nummer van Licensing Source Book Europe weten dat de game naar Switch en pc komt. Daarnaast zou in 2019 een nieuwe Crash-game moeten uitkomen. Het is niet bekend of men daarmee een compleet nieuwe game, of bijvoorbeeld een remaster van Crash Team Racing bedoeld.

GB Eye heeft een licentie-overeenkomst met Activision voor Crash Bandicoot, waardoor het bedrijf inderdaad zou kunnen weten waar Activision aan werkt. Tegelijkertijd lijkt het onwaarschijnlijk dat GB Eye op deze maner over de toekomst van de franchise mag communiceren. Volgens GB Eye heeft Activision een vijfjarenplan voor de Crash-franchise.

Crash Bandicoot verscheen vroeger exclusief op PlayStation, maar de licentie is nu in handen van Activision. Sony heeft daarbij altijd gezegd dat de game tijdelijk exclusief zou zijn. In N. Sane Trilogy worden de eerste drie games uit de reeks van verbeterde graphics voorzien. Aan het leveldesign en de gameplay is nauwelijks iets veranderd.

Vorig jaar juli verscheen een video waarin de Crash-remake met Xbox-knoppen te zien was. Ook hintte een winkelketen naar de komst van een Xbox One-versie van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Vooralsnog is de game alleen op PlayStation 4 te spelen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou