Nieuws
Crash

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy dit jaar misschien naar pc en Switch

En nieuwe Crash-game in 2019?

Geschreven door Michel Musters op
Activision gaat wellicht Crash Bandicoot N. Sane Trilogy naar de pc en Nintendo Switch brengen.

Merchandisebedrijf GB Eye laat in een recent nummer van Licensing Source Book Europe weten dat de game naar Switch en pc komt. Daarnaast zou in 2019 een nieuwe Crash-game moeten uitkomen. Het is niet bekend of men daarmee een compleet nieuwe game, of bijvoorbeeld een remaster van Crash Team Racing bedoeld.

GB Eye heeft een licentie-overeenkomst met Activision voor Crash Bandicoot, waardoor het bedrijf inderdaad zou kunnen weten waar Activision aan werkt. Tegelijkertijd lijkt het onwaarschijnlijk dat GB Eye op deze maner over de toekomst van de franchise mag communiceren. Volgens GB Eye heeft Activision een vijfjarenplan voor de Crash-franchise.

Crash Bandicoot verscheen vroeger exclusief op PlayStation, maar de licentie is nu in handen van Activision. Sony heeft daarbij altijd gezegd dat de game tijdelijk exclusief zou zijn. In N. Sane Trilogy worden de eerste drie games uit de reeks van verbeterde graphics voorzien. Aan het leveldesign en de gameplay is nauwelijks iets veranderd.

Vorig jaar juli verscheen een video waarin de Crash-remake met Xbox-knoppen te zien was. Ook hintte een winkelketen naar de komst van een Xbox One-versie van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Vooralsnog is de game alleen op PlayStation 4 te spelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

User Review: Sons of Anarchy: Men of Mayhem Overwatch League verwelkomt binnenkort wellicht eerste vrouwelijke speler
0

Reacties op: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy dit jaar misschien naar pc en Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.