Crash Bandicoot komt mogelijk naar Super Smash Bros. Ultimate

Crash Bandicoot komt mogelijk naar Super Smash Bros. Ultimate

Volgens iemand die eerder al Byleths toevoeging aan Super Smash Bros. Ultimate voorspelde, is het volgende personage voor de game Crash Bandicoot.

Twitter-gebruiker Mandycannot meldde in oktober vorig jaar al dat Byleth uit Fire Emblem: Three Houses naar Super Smash Bros. Ultimate zou komen. Het personage werd deze maand inderdaad als vijfde personage van de Fighter Pass aangekondigd. De Twitter-gebruiker maakte dus toevallig een hele goede gok, of weet meer.

Hoe dan ook meldde Mandycannot vorig jaar ook dat na Byleth het personage Crash Bandicoot naar Super Smash Bros. Ultimate zou komen. Inmiddels is de tweede Battle Pass voor de game aangekondigd en is het duidelijk dat er meer personages aan het vechtspel worden toegevoegd, al is er nog geen één bevestigd. Het is dan ook niet duidelijk of Mandycannot gelijk heeft en Crash inderdaad naar Smash Bros. komt.

Crash Bandicoot was in de jaren 90 al populair: er kwamen platformspellen en kartgames op PlayStation uit met de mascotte. De platformgames werden ontwikkeld door Uncharted-studio Naughty Dog. De laatste jaren is Crash Bandicoot weer terug van weggeweest dankzij remakes van de originele trilogie en zijn kartspel.

Naast de bevestiging van Byleth heeft Mandycannot in het verleden nog meer juiste informatie gelekt. Zo voorspelde ze de datum van de recente Super Smash Bros. Direct en liet ze voor The Game Awards weten dat Mortal Kombat 11 aanwezig zou zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou