Nieuws
Crash bandicoot

Crash Bandicoot komt mogelijk naar Super Smash Bros. Ultimate

Een Twitter-lekker lijkt meer te weten

Geschreven door Michel Musters op
Volgens iemand die eerder al Byleths toevoeging aan Super Smash Bros. Ultimate voorspelde, is het volgende personage voor de game Crash Bandicoot.

Twitter-gebruiker Mandycannot meldde in oktober vorig jaar al dat Byleth uit Fire Emblem: Three Houses naar Super Smash Bros. Ultimate zou komen. Het personage werd deze maand inderdaad als vijfde personage van de Fighter Pass aangekondigd. De Twitter-gebruiker maakte dus toevallig een hele goede gok, of weet meer.

Hoe dan ook meldde Mandycannot vorig jaar ook dat na Byleth het personage Crash Bandicoot naar Super Smash Bros. Ultimate zou komen. Inmiddels is de tweede Battle Pass voor de game aangekondigd en is het duidelijk dat er meer personages aan het vechtspel worden toegevoegd, al is er nog geen één bevestigd. Het is dan ook niet duidelijk of Mandycannot gelijk heeft en Crash inderdaad naar Smash Bros. komt.

Crash Bandicoot was in de jaren 90 al populair: er kwamen platformspellen en kartgames op PlayStation uit met de mascotte. De platformgames werden ontwikkeld door Uncharted-studio Naughty Dog. De laatste jaren is Crash Bandicoot weer terug van weggeweest dankzij remakes van de originele trilogie en zijn kartspel.

Naast de bevestiging van Byleth heeft Mandycannot in het verleden nog meer juiste informatie gelekt. Zo voorspelde ze de datum van de recente Super Smash Bros. Direct en liet ze voor The Game Awards weten dat Mortal Kombat 11 aanwezig zou zijn.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wasteland Remastered verschijnt op 25 februari Valve: 'Half-Life: Alyx is zo goed als af'
0

Reacties op: Crash Bandicoot komt mogelijk naar Super Smash Bros. Ultimate

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.