Nieuws
Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Crash Bandicoot 4 krijgt speciale spiegelmodus

Dingodile wordt speelbaar personage

Geschreven door Michel Musters op
Crash Bandicoot 4: It's About Time krijgt een speciale spiegelmodus. Dat werd vanavond tijdens de State of Play onthuld.

In de spiegelmodus worden niet alleen alle omgevingen gespiegeld, de levels krijgen hierin ook verschillende grafische stijlen. Zo zijn er levels waarin verf door het beeld vliegt en levels die opeens onderwater zijn.

Tijdens het gameplaysegment werden diverse levels en items uit de game getoond. Spelers kunnen allerlei personageskins ontgrendelen - zonder dat er microtransacties aan te pas komen - en met vier verschillende maskers nieuwe speciale moves gebruiken. Spelers kunnen met Crash, Coco, Dr. Neo Cortex en Dingodile spelen.

Crash Bandicoot 4: It's About Time werd eerder dit jaar onthuld. Crash vindt een mysterieus masker in een grot - het blijkt één van de Quantum Masks te zijn. Spelers moeten met Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om Quantum Rifts tegen te houden. De game is vanaf 2 oktober beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Braid Anniversary Edition onthuld Kijk hier vanaf 22:00 uur de State of Play-presentatie
0

Reacties op: Crash Bandicoot 4 krijgt speciale spiegelmodus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.