Crash Bandicoot 4 komt in maart naar Switch, PS5, Xbox Series en pc

Crash Bandicoot 4 komt in maart naar Switch, PS5, Xbox Series en pc

Vanaf 12 maart is Crash Bandicoot 4: It's About Time verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Dat hebben Activision en Toys for Bob gisteren aangekondigd. Op PlayStation 5 en Xbox Series X kunnen spelers een 4k-resolutie en 60 frames per seconde verwachten. Ook worden er snellere laadtijden toegevoegd. 

Op PlaySation 5 is er 3D audio en worden de Activity Cards en haptic feedback van de DualSense ondersteund. Eigenaren van de PS4- of Xbox One-versie kunnen gratis een next-gen upgrade downloaden vanaf 12 maart.

Crash Bandicoot 4 verscheen vorig jaar voor PlayStation 4 en Xbox One. In de game vindt Crash vindt een mysterieus masker in een grot - het blijkt één van de Quantum Masks te zijn. Spelers moeten met Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om Quantum Rifts tegen te houden. 

Gamer.nl recenseerde de game en gaf een 9: "De kern van de Crash-franchise blijft in Crash Bandicoot 4: It’s About Time intact. Daarbovenop komen erg goed doordacht leveldesign, prachtige graphics en enkele vernieuwingen die de reeks naar het heden brengen. Hulde voor deze comeback waar het plezier op elk moment van afspat!"

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor de switch versie zou ik in stijl willen zeggen: It’s about time. Hahah Maar beter laat dan nooit. Deze ga ik wel halen.

0

Aanbevolen voor jou