Craig Mazin: 'The Last of Us heeft het beste verhaal ooit in een game'

Craig Mazin: 'The Last of Us heeft het beste verhaal ooit in een game'

Craig Mazin, een van de makers van de aankomende HBO-serie gebaseerd op The Last of Us, heeft lovende woorden voor het verhaal uit de game.

In een interview met Empire meldt hij dat geen game een beter verhaal heeft dan The Last of Us. "Het is een uitgemaakte zaak: dit is het beste verhaal dat ooit in een game is verteld."

Het feit dat de hoofdpersonages 'normale' mensen zijn, draagt daar volgens hem aan bij. "Er schiet niets uit hun ogen. Het zijn simpelweg mensen. En dat is op zichzelf al vrij zeldzaam in games. (Naughty Dog) heeft het enorm realistisch gehouden en daardoor voel je met ze mee. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt, en ik speel al sinds 1977 games."

De eerste aflevering van The Last Of Us verschijnt op 16 januari in Nederland op HBO Max. Het eerste seizoen volgt het verhaal van de eerste game. Het verhaal wordt daarnaast ook iets uitgebreid en een eerder verschenen trailer hint daarnaast naar verschillende scènes uit de dlc van The Last Of Us, genaamd Left Behind.

De serie is geschreven door gameregisseur Neil Druckmann en Chernobyl-schrijver Mazin. Druckmann regisseert ook een aflevering van de serie. De hoofdrollen worden gespeeld door Bella Ramsey (Ellie) en Pedro Pascal (Joel). Ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) spelen een rol. Andere acteurs en actrices in de serie zijn Nick Offerman, Anna Torv en Merle Dandridge. Ashley Johnson en Troy Baker, die de rollen van Ellie en Joel in de games vertolkten, hebben andere kleine rollen binnen de serie gekregen.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Van de games die ik heb gespeeld... Final Fantasy VI, Final Fantasy IX, God of War (2018), Persona 5 Royal en dan komt The Last of Us. Also, voordat iemand het vraagt, Royal is beter om het einde, dat past thematisch veel beter bij de game.

0

@Ardyn tlou is meh, deel een vond ik wel gaaf maar het einde liet mij verlabberd achter en tlou2 toen ik eenmaal als abby speelde wist ik hoe het ging eindigen (zelfde als 1 maar dan anders verpakt), no thank you geen tlou meer voor mij

0
test

@waterdemoon Het einde van TLOU is op zichzelf simpelweg fantastisch. Joel maakt een egoistische keuze en liegt vervolgens tegen Ellie om haar bestwil. Dat het einde je verlabberd achterlaat is... ja...

0

Ach ja dat is de mening van 1 persoon. Is dat echt nieuws? Niet dat het verhaal slecht is ofzo.

0

Aanbevolen voor jou