Crackdown 2 nu gratis beschikbaar op Xbox One

Crackdown 2 nu gratis beschikbaar op Xbox One

De Xbox 360-game Crackdown 2 is nu backwards compatible op Xbox One en gratis beschikbaar voor dat platform.

Eerder werd de eerste Crackdown al aan de lijst met backwards compatible-games toegevoegd. Het spel was toen ook gratis te downloaden. Crackdown 3 verscheen eerder dit jaar, maar Crackdown 2 was nog niet eerder speelbaar op de Xbox One. Iedereen kan de game nu gratis downloaden op Xbox One.

Het verhaal van Crackdown 2 speelt zich enige tijd na het origineel af, wanneer de Agency de controle van de stad op zich heeft genomen. De inwoners komen echter in oproer, omdat de Agency een uitbraak van een virus dat mensen in zombie-achtige wezens verandert, in de doofpot probeerde te stoppen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet niet wat ik verkeerd doe maar moet toch echt een creditcard toevoegen als ik hem wil installeren. Ik kan ook geen andere betaaloptie instellen dan een creditcard. Waardeloos weer :(

0
test

@rvdno Je kan als het goed is ook PayPal toevoegen als betaal methode, dat gebruik ik nu ook. Edit: Link: https://support.xbox.com/nl-NL/billing/payment-and-purchases/manage-payment-options-on-xbox-one

0
test

@Paxopoxo Klopt, heb je gelijk in.. echter als ik dan kies voor paypal moet ik daar een creditcard koppelen.. erg vaag allemaal. Dan maar niet ;)

0
test

@rvdno De vorige keer met de eerste Crackdown had ik dat ook. Op de één of andere manier ging het wél als je 'm eerst op de 360 binnen haalde (als je die hebt natuurlijk) en daarna stond-ie ook in m'n One lijst. Vage shit.

0
test

@Rainking Helaas geen Xbox 360 (meer). Dus denk helaas voor mij ;(

0

@rvdno werkt inderdaad alleen als je een geldige betaalmethode op je account hebt ingesteld. Dit kan een Creditcard of Paypal account zijn, die geldig is in het land waar je je XBOX account op ingesteld hebt. https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4026594/microsoft-account-change-payment-method-or-credit-card

0
test

@tyberium Klopt inderdaad, echter als je dan voor Paypal kiest moet je daar een creditcard instellen haha.. Ik heb namelijk al een paypal account dat ik opwaardeer middels Ideal. Echter trapt Microsoft daar niet in blijkbaar.

0
test

Ja gaaf. was net klaar met deel 1. Ga 'm er gelijk opgooien :)

0

Aanbevolen voor jou