Crackdown 2 krijgt twee keer downloadbare content | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Toy Box zal eerst uitkomen. Het pakket bevat een debugmodus, wat spelers de mogelijkheid geeft om zichzelf waar dan ook te laten verschijnen, en daarnaast nog sterkere vaardigheden en nieuwe gadgets en voertuigen beschikbaar stelt.

Deluge, het tweede DLC-pakket, gaat er volgens Cope voor zorgen dat de manier van spelen verandert. "We kijken naar nieuwe gamemodi om het spel uit te breiden, in plaats van te zeggen: 'hier heb je wat nieuwe maps voor een game die je al hebt', wat vanuit het perspectief van de consument denk ik niet van grote waarde is. Wij streven er naar om voor een compleet andere ervaring te zorgen dan dat je bij de game zelf kreeg." Cope wilde niet verder ingaan op Deluge, en kon ook nog niet zeggen wanneer de downloadbare content uitgebracht gaat worden.

In Crackdown 2 is de speler een superagent met bovenmenselijke krachten. In een grote open stad kunnen de omgevingen vrij verkend worden, waarbij er op veel plekken gekomen kan worden door de speciale krachten te gebruiken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou