Counter-Strike: Source krijgt update van Valve | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update bevat onder andere 144 achievements, nieuwe spelerstatistieken, een killcam-optie waarmee de speler kan zien wie hem heeft gedood en een nieuw Domination en Revenge-modus. Naast deze updates zijn er nog een aantal kleinere vernieuwingen zoals nieuwe icoontjes voor spelers die tijdens het voice-chatten ook zichtbaar zijn.

De update zit op het moment in de bètafase. Alle spelers van Counter-Strike: Source kunnen meedoen aan de bèta. Zodra de bèta ten einde is wordt de update gratis toegevoegd aan Counter-Strike: Source.

Bèta fase

De online shooter Counter-Strike verscheen in 1999 als mod voor Half-Life. Valve kreeg lucht van de populairiteit van deze mod en besloot de ontwikkelaars een baan aan te bieden bij het bedrijf. Counter-Strike verscheen uiteindelijk als voolwaardig spel. Counter-Strike: Source kwam tegelijk met Half-Life 2 en draait op dezelfde engine, waardoor de shooter er grafisch op vooruit ging.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou