Counter-Strike: Global Offensive uitgesteld tot zomer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

CS:GO staat gepland voor een release op PC, Mac, PlayStation 3 en Xbox 360 en heeft als doel om nieuwe spelers aan te trekken evenals spelers van Counter-Strike 1.6 en Counter-Strike: Source. Hoewel aanvankelijk werd aangekondigd dat spelers van de Mac- en PC-versies zouden kunnen spelen tegen PlayStation 3-gamers, is die functionaliteit onlangs geschrapt.

Valve heeft hiertoe gekozen, omdat de ontwikkelaar de multiplayer-shooter regelmatig wil updaten. Op Mac en PC kan Valve dat helemaal zelf doen, op PS3 is het bedrijf echter afhankelijk van Sony. Omdat cro -platform multiplayer alleen werkt als alle versies van een game identiek zijn, zou het aanbieden van deze functionaliteit tot gevolg hebben dat de Mac- en PC-versies minder vaak geüpdatet zouden kunnen worden dan Valve wil.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou