Nieuws
counter strike

Counter-Strike: Global Offensive en andere games kort van Steam verdwenen

Inmiddels staan de winkelpagina's weer online

Geschreven door Michel Musters op
Diverse games en uitbreidingen, waaronder Counter-Strike: Global Offensive, waren vanochtend kort van de Steam-website verdwenen.

In de loop van vanochtend verdwenen er allerlei Steam-pagina's van de meest uiteenlopende games. Counter-Strike: Global Offensive sprong daarbij in het oog, omdat het spel van Valve zelf is. De pagina's waren enkele uren onbereikbaar. Via Steamdb is te zien dat allerlei elementen van diverse winkelpagina's offline werden gehaald, en later weer werden geüpload.

Fans speculeren dat Valve simpelweg een fout maakte tijdens een interne update van Steam. Anderen vermoeden dat er een grote update voor Steam op stapel staat, al heeft Valve zelf nog niets naar buiten gecommuniceerd over het voorval.

Voor nu lijkt het probleem in ieder geval opgelost, en zijn zover bekend alle Steam-pagina's - waaronder die van Counter-Strike: Global Offensive - bereikbaar.

Dit artikel delen:

Lees meer

Minecraft-speler maakt 2D-versie van Minecraft speelbaar in de game 'Microsoft geeft donderdag meer info over Bethesda-aankoop'
1

Reacties op: Counter-Strike: Global Offensive en andere games kort van Steam verdwenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    armilo-theus

    • 9 maart 2021 13:47
    Wat is dat voor een kansloos twitter bericht. Je kan een probleem toch ook normaal aankaarten zonder de mensen van Valve uitmaken voor een mf.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.