Counter-Strike: Global Offensive en andere games kort van Steam verdwenen

Counter-Strike: Global Offensive en andere games kort van Steam verdwenen

Diverse games en uitbreidingen, waaronder Counter-Strike: Global Offensive, waren vanochtend kort van de Steam-website verdwenen.

In de loop van vanochtend verdwenen er allerlei Steam-pagina's van de meest uiteenlopende games. Counter-Strike: Global Offensive sprong daarbij in het oog, omdat het spel van Valve zelf is. De pagina's waren enkele uren onbereikbaar. Via Steamdb is te zien dat allerlei elementen van diverse winkelpagina's offline werden gehaald, en later weer werden geüpload.

Fans speculeren dat Valve simpelweg een fout maakte tijdens een interne update van Steam. Anderen vermoeden dat er een grote update voor Steam op stapel staat, al heeft Valve zelf nog niets naar buiten gecommuniceerd over het voorval.

Voor nu lijkt het probleem in ieder geval opgelost, en zijn zover bekend alle Steam-pagina's - waaronder die van Counter-Strike: Global Offensive - bereikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat is dat voor een kansloos twitter bericht. Je kan een probleem toch ook normaal aankaarten zonder de mensen van Valve uitmaken voor een mf.

0

Aanbevolen voor jou