Nieuws
Star Wars Squadrons

Cosmetics van andere spelers zijn optioneel in Star Wars: Squadrons

Het uiterlijk van de films

Geschreven door Erik Nusselder op
Spelers kunnen cosmetische aanpassingen van andere spelers uitschakelen in Star Wars: Squadrons. Dat vertelt creative director S. Frazier in een interview met IGN Japan.

In de aankomende multiplayergame kunnen spelers hun ruimteschepen naar eigen smaak versieren. Ontwikkelaar Motive schat echter in dat niet iedereen daar zin in heeft en dat sommige spelers willen rondvliegen in een geloofwaardig Star Wars-universum.

Frazier geeft aan dat de cosmetische opties zo ontworpen worden, dat ze passen in het universum. Toch is de optie volgens hem belangrijk. "Sommige spelers willen dat helemaal niet zien. Het maakt niet uit hoe plausibel het is, ze willen precies zien wat ze ook in de films zien, niet meer en niet minder. Dat begrijpen we. Daarom hebben we de optie om cosmetics uit te schakelen. Als je dat aanzet, kun je nog wel een racestreep op je eigen TIE Fighter zetten en dan zie jij dat nog, maar alle andere schepen zien er voor jou uit als de standaardversie van de TIE Fighter." Eerder werd al bekend dat de game geen microtransacties zal hebben.

Daarnaast zijn ook veel gameplay-elementen aan te passen door spelers. Belangrijke informatie wordt bijvoorbeeld in de HUD weergegeven, maar je kunt dat ook allemaal uitschakelen en alleen vertrouwen op de data in je cockpit.

Star Wars: Squadrons komt op 2 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Volgende Resident Evil heet niet Resident Evil 8 Fortnite organiseert panel rondom rassenongelijkheid
3

Reacties op: Cosmetics van andere spelers zijn optioneel in Star Wars: Squadrons

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  SuperDre

  • 5 juli 2020 19:28
  Oh gelukkig. Dat is het eerste dat ik zal doen. Had er in bv Battlefield Heroes ook een hekel aan om allemaal van die rare gevallen rond te zien lopen, waarbij sommige cosmetics toch ook wel echt een tactisch voordeel hadden omdat men daardoor moeilijker te zien was.

  Misschien wordt dit wel eens 1 van de 1e games die ik op launchday koop voor de volle mep.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  WvA

  • 6 juli 2020 13:23
  Ik hoop dat meer games dit model gaan gebruiken. Ik erger me steeds meer aan de extremere cosmatics in games. Ik snap dat het geld opleverd, ik snap dat het voor sommige mensen wat toevoegd, maar Godzilla in Magic the Gathering, of compleet onherkenbare personages in DOTA (2 jaar geleden gestopt met spelen, herken nu geen enkele oude character meer door de cosmetics) zijn best frustrerend.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • dezwarteziel

  • 6 juli 2020 17:25
  Zouden ze in elk multiplayer spel moeten doen

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.