Zuid-Amerikaans Copa Libertadores-toernooi komt naar Fifa 20

Zuid-Amerikaans Copa Libertadores-toernooi komt naar Fifa 20

EA Sports heeft aangekondigd dat het altijd spectaculaire Copa Libertadores-toernooi onderweg is naar Fifa 20.

Naast de Champions League, is nu ook het grootse clubtoernooi van Zuid-Amerika onderweg naar Fifa 20. Hier zitten ook de Sudamericana- en Recopa-competities bij inbegrepen. De update verschijnt ergens in maart, exclusief voor Fifa 20. In de aankondiging van EA Sports staat geschreven dat de uitbreiding in elk geval beschikbaar wordt voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is nog niet bekend of Switch-spelers ook aan de slag kunnen met het Zuid-Amerikaanse toernooi.

De komst van de Copa Libertadores brengt ook een aantal nieuwe clubs met zich mee, anders kan het toernooi immers niet volwaardig worden gespeeld. De ontwikkelaar heeft aangegeven dat er onder andere clubs uit Uruguay, Peru, Paraguay, Ecuador, Brazilië, Argentinië aan de game worden toegevoegd. Voorbeelden van clubs zijn River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Corinthians, Racing, Indepentiente U. Católica en Colo-Colo.

De komst van Argentijnse aartsrivalen River Plate en Boca Juniors komt voor veel Fifa-fans als geroepen. Dit zijn immers dé twee grootmachten van het Zuid-Amerikaanse voetbal. Zeker met de introductie van uitbundige stadia en fans in Fifa 20, zijn dit soort strijdvaardige clubs een goede toevoeging voor de nieuwste Fifa-game. De spelers van de clubs zijn overigens wel al beschikbaar in Fifa 20. De clubs waar de spelers voor uitkomen echter niet, deze gaan onder een andere naam, namelijk Núñez and Buenos Aires.

Watch on YouTube

Fifa 20 is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox one en Switch. Hier lees je onze review terug.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Super goed nieuws dit!! maar ik kan me haast niet voorstellen dat EA de Boca Juniors en River Plate licentie krijgt, die liggen exclusief bij Konami. Maar laten we hopen. btw: as zaterdag is de finale van de Copa Libertadores, 9 uur Nederlandse tijd. Het voetbal is matig (gezien de europese standaard), maar de passie spat er vanaf.

0

Aanbevolen voor jou