Coöpmissies Red Dead Redemption nu gratis verkrijgbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Outlaws to the End bevat zes nieuwe mi ies voor twee tot en met vier spelers. Daarnaast kunnen spelers nieuwe achievements en trophies verkrijgen. Nieuwe mi ies zijn onder andere 'The River', waarin spelers op een vlot over een rivier varen, terwijl rebellen aan de zijkanten van de rivier neergeschoten kunnen worden en 'Walton's Gold', waarin een bende met een mijnkamp vol goud geïnfiltreerd kan worden.

Red Dead Redemption verscheen in mei op Xbox 360 en PlayStation 3 en laat spelers het Wilde Westen verkennen met John Marsten, een voormalige schurk die het criminele leven heeft afgezworen tot de overheid zijn gezin gevangen neemt en hem dwingt zijn oude bendeleden op te sporen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou