Coöperatief de middeleeuwen door in The First Templar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The First Templar draait om twee hoofdpersonages, een Franse Tempelier en een vrouwelijke ketter. Samen zullen deze twee onwaarschijnlijke bondgenoten het mysterie achter de Tempeliers onrafelen, een rol spelen in een groot complot en het geheim achter de Heilige Graal ontdekken.

De speler kan tijdens het spel op elk gewenst moment tu en beide personages wi elen. Het andere personage zal dan door de computer bestuurd worden. Een tweede speler kan op elk moment besluiten het computergestuurde personage over te nemen. Deze coöperatieve mogelijkheid vormt een belangrijk onderdeel van The First Templar en er zijn daarom ook veel mogelijkheden voor de spelers om echt samen te werken.

RPG

Hoewel The First Templar met name om de actie draait, kent het ook enkele RPG-elementen. Zo hebben beide personages hun eigen vaardigheden en zullen ze gedurende het spel nieuwe vaardigheden bijleren, waarbij via een bekende vaardigheidsboom voor een bepaalde specialisatie gekozen kan worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou