Update: Loting voor PlayStation 5-consoles bij Coolblue gestart

Update: Loting voor PlayStation 5-consoles bij Coolblue gestart

De loting voor de PlayStation 5-consoles bij Coolblue is eerder gestart. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden meedoen aan de loting via de Coolblue-app. 

In totaal zijn er 1600 consoles met disc beschikbaar, het gaat hier wel om verschillende bundels met Fifa 2021, Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty: Black Ops Cold War, een koptelefoon of een extra controller. In de app moet men zoeken naar PlayStation 5 om bij de pagina van de loting te komen. Meedoen aan de loting kan tot en met 8 maart 10:00 uur. 

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwe PS5-voorraad? Check ons artikel PlayStation 5 kopen: Alle winkels en informatie op een rij met hierin de splinternieuwe Stock Alert-tool!

Origineel bericht: Er gaat toch wel een Coolblue-loting plaatsvinden, namelijk op 8 en 9 maart.

Dat meldt Martin Verschoor, algemeen hoofdredacteur van Power Unlimited, in een tweet. Volgens de bron van Verschoor vindt de loting van de PlayStation 5's plaats op 8 en 9 maart. 

Volgens gamer.nl-redacteur Ron Vorstermans gaat het om tweeduizend PlayStation 5-consoles met diskdrive. De informatie van Vorstermans lijkt overeen te komen met die van Verschoor, beide kenners geven namelijk aan dat het om een loting gaat en dat deze 8 maart van start gaat. 

Het is niet de eerste keer dat een loting van PlayStation 5-consoles ter sprake komt. Een aantal weken terug berichtte Vorstermans ook al dat er een loting zou plaats vinden, dit bericht werd echter ontkracht door de retailer zelf. 

PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Even a broken clock is right twice a day.

0
test

@Ollongren Je hebt gelijk man.

0
test

@Ollongren een digitale klok niet.

0

@GoofyZ3 Zing!

0
test

@GoofyZ3 wie heeft er nou een digitale klok.

0
test

Twee weken geleden heeft Mediamarkt weer een grote levering PS5's met disc drive ontvangen, verdeeld over alle winkels, maar dat is allemaal verkocht via reserveringen. Ik weet dat de grotere winkels nog meer dan duizend reserveringen open hebben staan voor een PS5. Dit gaat zeker nog tot eind van het jaar duur voordat deze allemaal gehonoreerd zijn.

0
test

@Qinneth gamemania waar ik altijd komt neemt geen reserveringen meer aan tot dat alles weg is, ze verwachten na de zomer pas weer bestellingen aan te nemen.

0

Aanbevolen voor jou