Coolblue verkoopt zeshonderd PlayStation 5-consoles via loting

Coolblue verkoopt zeshonderd PlayStation 5-consoles via loting

Coolblue heeft zeshonderd PlayStation 5-consoles binnen om te verkopen. Het bedrijf houdt een loting.

Geïnteresseerden kunnen zich in de Coolblue-app aanmelden. De winkelketen benadrukt op diens website dat meedoen alleen kan via de app, en specifiek de meest recente versie ervan. In de app moet men op de PlayStation 5-banner klikken, waarna men op de groene 'Schrijf me in'-knop op de productpagina kan klikken.

Coolblue meldt dat men dit voor donderdag 24 juni 10:00 uur moet doen. Op donderdag wordt vervolgens via e-mail gemeld of men de console kan bestellen. Mensen mogen maar één exemplaar bestellen.

De PlayStation 5 en Xbox Series X zijn sinds lancering eind vorig jaar wereldwijd slecht verkrijgbaar. Deels komt dit door het tekort aan halfgeleiders waarmee de chips in de consoles worden gemaakt, deels door de populariteit van de spelcomputers. 

PlayStation 5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

OT: wel bijzonder trouwens dat mijn reactie over de spambots wordt verwijderd maar die van de spambots niet. Blijkbaar moet ik ook erotische berichtjes gaan plaatsen, die blijven tenminste staan

0
test

@Ziminar ja en @exalian-1 had er ook al over geklaagd en maakte een voorbeeld van als ie ..... zou zeggen word het verwijderd en was inderdaad zo.

0
test

Ik vraag mij af of gamer.nl zelf wel in de gaten heeft dat deze spambots bij ieder artikel actief zijn.

0
test

Misschien moeten die moeders ergens anders kijken dan op een gaming site. Afijn, sterkte voor diegene die hopen de loterij te winnen!

0

Aanbevolen voor jou