Control komt toch niet naar Xbox Game Pass volgens Remedy-CEO

Control komt toch niet naar Xbox Game Pass volgens Remedy-CEO

Tijdens een livestream van href="https://mixer.com/ExtraLife?vod=i_TNmgQUi0-GqRJvuWbH0A">Extra Life</a> op Mixer liet Xbox-baas Phil Spencer weten dat Control naar Xbox Games Pass komt. Remedy-CEO Tero Vitala spreekt dit echter tegen.

Spencer maakte het nieuws bekend over de komst van Control naar Xbox Games Pass toen aan hem gevraagd werd van welke games hij dit jaar het meest genoot. Spencer beantwoordde de vraag door te vertellen dat hij Control een hele goede game vond, maar dat het spel niet genoeg spelers wist te bereiken en dat dit binnenkort wel het geval zal zijn nu dat de game op Xbox Game Pass verschijnt.

Als reactie op de uitspraak van Phil Spencer liet Remedy-CEO Tero Vitala via twitter weten dat Control niet gepland staat voor een release op Xbox Game Pass. Ook maakte Tero Vitala bekend dat daar vooralsnog geen plannen voor zijn.

Wel komt binnenkort de gratis Expeditions-modus uit voor Control. Dit is een modus waarin Jesse Security Chief Arish helpt met het verkennen van de mysterieuze Formation. De speler wordt daar geconfronteerd met de grootste uitdagingen die The Oldest House te bieden heeft.

Control is beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Tuurlijk komt ie wel naar Gamepass. Ff snel roepen van niet want misschien koopt een zeug het nog voordat het op GP is lol.

0

Aanbevolen voor jou