Control is meer dan twee miljoen keer verkocht

Control is meer dan twee miljoen keer verkocht

Er zijn wereldwijd meer dan twee miljoen exemplaren van Control verkocht.

Dat heeft ontwikkelaar Remedy Entertainment tijdens een interne vergadering laten weten, waarna het nieuws naar buiten werd gebracht door communications director Thomas Puha.

Control verscheen zo'n vijftien maanden geleden en is verkrijgbaar op Steam, Epic Games Store, PlayStation 4 en Xbox One. De game is recentelijk ook op Xbox Game Pass verschenen. The Ultimate Edition van de game bevat een upgrade waarmee de game verbeterd draait op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Tot slot kan een cloudversie van Control op de Switch gespeeld worden.

Control gaat over The Oldest House, een plek van mysterieuze krachten. Wanneer de directeur van het Federal Bureau of Control wordt gedood door de buitenaardse Hiss, krijgt Jesse Faden bezit over zijn bovennatuurlijke krachten. Aan haar de taak om de strijd aan te gaan met de Hiss en antwoorden te vinden over The Oldest House.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nog steeds wel interesse om hem te gaan spelen, maar wat jammer dat deze game constant negatief in het nieuws komt omdat de developper rare keuzes maakt wat betreft next gen support.

0
test

@WvA Eens. Ben ook niet blij met die keuze, maar bij o.a. DMC 5 en Warhammer chaosbane (en vast nog wel meer games) is exact hetzelfde gedaan zonder de negatieve publiciteit die bij Control kwam. Ik heb geen problemen om een meerprijs te betalen voor een next gen patch als eigenaar van de old gen game, maar vind het wel belachelijk dat mensen die de ultimate edition 2 jaar na release kopen voor hetzelfde geld of minder op zowel old gen als next gen kunnen spelen terwijl ik na kopen van de full price release en losse dlc opnieuw mag dokken.

0
test

Ik ben benieuwd naar de next gen update. Niet wanneer hij komt, maar wat er precies komt en hoe het eruit ziet.

0

Aanbevolen voor jou