Control is inmiddels door tien miljoen mensen gespeeld

Control is inmiddels door tien miljoen mensen gespeeld

Tien miljoen mensen hebben inmiddels Control gespeeld.

Dat heeft ontwikkelaar Remedy Entertainment bekendgemaakt in een gesprek met investeerders. Het aantal is opvallend hoog, omdat het om een compleet nieuwe IP gaat. Overigens betekent het aantal niet dat de game ook tien miljoen keer verkocht is. Zo werd het spel gratis via Epic Games Store, Game Pass en PlayStation Plus aangeboden.

Zoals eerder gemeld werkt Remedy nu aan minstens twee nieuwe projecten in samenwerking met Epic Games. Het bedrijf gaf eerder ook aan iets met het Alan Wake-universum te doen, tot genoegen van veel fans. In het recente gesprek met investeerders meldt Remedy dat de ontwikkeling van CrossfireX, dat later dit jaar moet verschijnen, afgerond wordt en dat er nu aan een van de titels voor Epic gewerkt gaat worden. Ook werkt Remedy nog altijd aan de free-to-play-game Vanguard.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een leuke game maar vond hem wel vaag.

0
test

@hulstpower wat is er vaag aan de game? Ik moet hem zelf ook nog spelen. Ik hoor zoveel goede verhalen over de game.

0
test

@ShadowKiller vond verhaal vaag, game zelf leuk hoor maar verhaal pakte mij niet zo en vond het maar vaag. Misschien ligt het aan mij en heb ik gewoon paar keer niet goed opgelet.

0
test

@ShadowKiller Wat ik verderop in een comment al las, als je bekend bent met quantum mechanica is het al een stuk duidelijker. Maar het blijft wel vaag. Hoop voor je dat je het snel gaat ervaren. Hij stond al heel lang op mijn lijstje en was blij verrast toen hij in mijn humble bundle zat. Met heel veel plezier en bijna in een stuk door uitgespeeld.

0
test

@hulstpower Het verhaal is veel begrijpelijker als je alle collectibles leest met de lore erin. Het helpt ook als je de andere games van Remedy hebt gespeeld (Alan Wake en Quantum break). Hoewel het geen direct vervolg is in mijn ogen zijn er veel verwijzingen en verbanden

0
test

@melody Alan wake nooit gespeel, quantum break wel daar was verhaal voor mij wat duidelijker heel vet spel alleen de cuscensens met echte acteurs vond ik ruk en slecht. Verder heel dik spel en kwa gameplay echt een pareltje op xbox one

0
test

Ik wou hem halen toen ik EINDELIJK mijn ps5 binnen had, maar kan nergens een fysieke versie vinden =/

0
test

@WvA Nedgame heeft hem op voorraad.

0
test

@ShadowKiller Ah thanks, was vorige week niet zo :)

0

Aanbevolen voor jou