Nieuws
Lost Ark

Contentplanning voor Lost Ark in 2023 onthuld

Een nieuw continent, nieuwe modi en een nieuwe klasse

Geschreven door Michel Musters op
Amazon en Smilegate hebben onthuld wat voor nieuwe content Lost Ark-spelers in 2023 kunnen verwachten.

Het gaat daarbij om content die in de eerste vier maanden van het jaar verschijnt, zo schrijft de ontwikkelaar op de officiële website. In januari is er het Witcher-evenement, waarbij personages als Geralt, Ciri, Yennefer, Tris en Dandelion hun opwachting maken in de game. 

De personages zijn onderdeel van een tijdelijk beschikbaar evenement binnen de game waarbij ook een eiland genaamd White Wolf's Haven wordt toegevoegd. Terwijl er vieringen plaatsvinden, opent zich een mysterieuze vortex waarbij Geralt en de andere personages vanuit een andere dimensie arriveren. Spelers zullen samenwerken met de personages in deze "botsing van werelden". Daarbij spreekt de cast uit The Witcher 3: Wild Hunt de stemmen van deze personages in.

In januari moet ook een update verschijnen die ongespecificeerde verbeteringen aanbrengt aan het guildsysteem, PvP binnen guilds en Una's Task. In februari volgt de eerste jubileumviering van de game. Er wordt een nieuw continent in de vorm van Rowen aan de game toegevoegd die mensen kunnen bezoeken zolang ze item level 1445 hebben. Aan het einde van de missies in Rowen kan een factie gekozen worden voor openwereld-PvP.

In maart wordt er een nieuwe PvP-modus toegevoegd in de vorm van Tulubuk Battlefield. Hierin vecht een team van 48 spelers tegen een andere team van 48 spelers en wordt er gestreden om basissen en secundaire doelen. Ook moeten er wederom allerlei verbeteringen binnen de game worden doorgevoerd. In april tot slot wordt een nieuwe geavanceerde klasse geïntroduceerd in de vorm van The Artist, die "tactische veelzijdigheid met illusiekrachten uit haar penseel" zou kunnen gebruiken. Ook wordt er een Hanumatan Guardian-raid toegevoegd.

Lost Ark is ontwikkeld door het Zuid-Koreaanse Smilegate en verscheen in 2019 in Zuid-Korea. Amazon bracht de game dit jaar uit in het Westen, waar het net als de Koreaanse variant free-to-play is.  

Dit artikel delen:

Lees meer

Naughty Dog nuanceert vergelijking nieuwe game met televisieserie Flitsende shooter Severed Steel gratis via Epic Games Store
0

Reacties op: Contentplanning voor Lost Ark in 2023 onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.