Contentmanager voor PS Vita nu beschikbaar voor Mac OS | Gamer.nl

Contentmanager voor PS Vita nu beschikbaar voor Mac OS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met de Content Manager A istant is het mogelijk om bestanden uit te wi elen tu en een Mac-computer en een PlayStation Vita. Eerder was er al een Windows-versie van de applicatie beschikbaar. Daarnaast is in de Verenigde Staten een nieuwe update voor PlayStation Vita uitgebracht. Versie 1.61 voegt onder andere de app Maps toe en de mogelijkheid om te filmen via het fotoprogramma. 

Naast deze toevoegingen heeft de Near-functinaliteit ook enkele aanpa ingen gekregen. Informatie over spelers die in de buurt zijn, zoals het aantal ontmoetingen, worden nu op het discoveries-scherm getoond en biedt ruimte aan maximaal honderd verschillende mensen. Verder kunnen beoordelingen in de PlayStation Store nu ook via Facebook gedeeld worden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou