"Consument kijkt eindelijk uit naar Left 4 Dead 2" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Nu we steeds dichter bij de lancering komen zien we de reacties op dedemo, het aantal reserveringen dat vier keer hoger ligt dan Left 4 Dead1, de mensen die er naar uit kijken, de boycot en hoe deze veranderdis... Ik denk dat mensen er nu gewoon naar uit kijken", aldus Faliszek.

Kritiek

Het spel kreeg na de aankondiging veel kritiek te verduren van bezitters van de eerste Left 4 Dead, en begonnen daarom een boycot-actie. De groep vond namelijk dat de game als een uitbreiding aangeboden moest worden en waren bang dat de ontwikkelaar zou stoppen met het leveren van nieuwe content voor het origineel.

Volgens Faliszek was Valve altijd al van plan om de eerste Left 4 Dead te blijven ondersteunen. "Eén van de vreemde dingen tijdens de E3 was dat we wisten dat we het complete pakket niet lieten zien, we wisten dat we veel dingen achter hielden, maar we wilden wel iets laten zien."

Left 4 Dead 2 verschijnt 18 november voor zowel de PC als Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou