Consument denkt dat update voor consoles volstaat voor 3D-beelden | Gamer.nl

Consument denkt dat update voor consoles volstaat voor 3D-beelden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

83 procent van de consumenten denkt dat er altijd een bril nodig is om beelden in 3D te kunnen zien. 46 procent ziet hierin de grootste reden om geen 3D-televisie aan te willen schaffen. De meest voorkomende reden om dit wel te doen is de behoefte om de bioscoopervaring naar de huiskamer te halen.

Van alle respondenten die volgend jaar een nieuwe HDTV gaan kopen, zegt dertien procent “zeker en vast” een televisie die geschikt is voor het weergeven van 3D-beelden aan te schaffen. Tien procent hiervan zegt dit juist met zekerheid niet te gaan doen.

Sony heeft in september al een update vrijgegeven om films in 3D te bekijken op PlayStation 3. Hier is echter wel een televisie voor nodig die beelden in 3D kan weergeven. Daarnaast is ook een speciale bril nodig die het mogelijk maakt de 3D-beelden te zien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou