Nieuws
Spellforce 3 Reforced

Consoleversie Spellforce 3 Reforced uitgesteld naar 2022

Pc-versie komt nog wel op 7 december uit

Geschreven door Michel Musters op
De consoleversie van Spellforce 3 Reforced is uitgesteld naar 8 maart 2022.

Dat hebben uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Grimlore Games aangekondigd. Het spel werd eerder dit jaar aangekondigd voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, alsmede pc. De pc-versie komt nog wel op 7 december uit.

Spellforce 3 verscheen oorspronkelijk in 2017 op pc en biedt een mix tussen een rpg-verhaal en real-time strategy-elementen. De game speelt zich af voor Spellforce: The Order of Dawn in het jaar 518. De Mage Wars zijn gestopt door de koning, maar in diverse regio is inmiddels chaos uitgebroken. Ook teistert een mysterieuze plaag genaamd Bloodburn het land.

Spelers kunnen uit drie facties kiezen - elven, orcs en mensen - en moeten troepen voorbereiden op epische gevechten. De campagne beslaat meer dan dertig uur en kan alleen of met vrienden in co-op gespeeld worden. Ook zijn er online gevechten tegen andere spelers. De nieuwe versie van de game heeft verbeterde graphics en geluidseffecten en een aangepaste soundtrack.

De game gaat 39,99 euro kosten. Mensen die de originele versie van Spellforce 3 op pc hebben ontvangen op de dag van release een gratis update.

Dit artikel delen:

Lees meer

Veel details Portal-modus Battlefield 2042 onthuld FromSoftware toont morgen gameplay van Elden Ring
0

Reacties op: Consoleversie Spellforce 3 Reforced uitgesteld naar 2022

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.