Consoleversie Humankind voor onbepaalde tijd uitgesteld

Consoleversie Humankind voor onbepaalde tijd uitgesteld

De consoleversie van strategiegame Humankind is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Dat hebben Sega Europe, Amplitude Studios en Aspyr aangekondigd. De game - die vorig jaar al op pc verscheen - had eigenlijk op 4 november uit moeten komen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, maar dat blijkt niet meer haalbaar.

Het uitstel zonder de nieuwe datum betekent echter niet dat de consoleversie geannuleerd gaat worden. De ontwikkelaars "werken hard om de best mogelijke Humankind-ervaring naar consolegamers te brengen. We kunnen geen tijdsindicatie geven, maar zodra we de kans hebben laten we het aan iedereen weten. We bedanken de fans voor hun ondersteuning en begrip."

Overigens werd onlangs nog bekendgemaakt dat spelers van de pc-versie van de 4X-strategiegame op 9 november de eerste grote uitbreiding kunnen verwachten in de vorm van Together We Rule. Zo worden er zes nieuwe culturen toegevoegd, alsmede zes nieuwe wereldwonderen. Ook nieuw is de toevoeging van spionage en diplomatiek, waarmee spelers conflicten in de wereld anders kunnen oplossen. De uitbreiding gaat 19,99 euro kosten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou