Consoleversie Elite Dangerous: Odyssey uitgesteld tot pc-versie goed draait

Consoleversie Elite Dangerous: Odyssey uitgesteld tot pc-versie goed draait

Frontier heeft gemeld dat de consoleversie van Elite Dangerous: Odyssey voorlopig in de wacht staat. Eerst moet de pc-versie van de uitbreiding fatsoenlijk lopen.

Dat liet ceo David Braben weten op het Elite Dangerous-forum. Hij erkende de frustratie van veel spelers over de slecht werkende versie van Odyssey, en meldde dat de ontwikkelaar blijft werken aan de uitbreiding om de pc-versie zo goed mogelijk te maken.

De pc-versie moet de komende tijd regelmatig updates ontvangen, maar spelers op PlayStation 4 en Xbox One moeten dus langer geduld opbrengen voordat ze met de uitbreiding aan de slag kunnen. Een releaseperiode werd niet gegeven. Wel liet Braben weten dat de updates voor de pc-versie uiteindelijk ook in het voordeel zijn van consolegamers, omdat die logischerwijs worden meegenomen in de ontwikkeling van de consoleversie.

De op 19 mei uitgebrachte uitbreiding veroorzaakt diverse problemen, waaronder crashes, slechte prestaties en missies met bugs in de game. Als gevolg daarvan lieten spelers massaal slechte recensies achter op Steam. Kort na lancering verontschuldigde Frontier zich al voor de problemen.

Elite Dangerous: Odyssey

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou