Nieuws
Elite Dangerous: Odyssey

Consoleversie Elite Dangerous: Odyssey uitgesteld tot pc-versie goed draait

Al moet dat de consoleversie uiteindelijk ten goede komen

Geschreven door Michel Musters op
Frontier heeft gemeld dat de consoleversie van Elite Dangerous: Odyssey voorlopig in de wacht staat. Eerst moet de pc-versie van de uitbreiding fatsoenlijk lopen.

Dat liet ceo David Braben weten op het Elite Dangerous-forum. Hij erkende de frustratie van veel spelers over de slecht werkende versie van Odyssey, en meldde dat de ontwikkelaar blijft werken aan de uitbreiding om de pc-versie zo goed mogelijk te maken.

De pc-versie moet de komende tijd regelmatig updates ontvangen, maar spelers op PlayStation 4 en Xbox One moeten dus langer geduld opbrengen voordat ze met de uitbreiding aan de slag kunnen. Een releaseperiode werd niet gegeven. Wel liet Braben weten dat de updates voor de pc-versie uiteindelijk ook in het voordeel zijn van consolegamers, omdat die logischerwijs worden meegenomen in de ontwikkeling van de consoleversie.

De op 19 mei uitgebrachte uitbreiding veroorzaakt diverse problemen, waaronder crashes, slechte prestaties en missies met bugs in de game. Als gevolg daarvan lieten spelers massaal slechte recensies achter op Steam. Kort na lancering verontschuldigde Frontier zich al voor de problemen.

Elite Dangerous: Odyssey

Dit artikel delen:

Lees meer

Upgrade Steam-versie Nier: Automata komt donderdag uit Eerste beelden van The Smurfs: Mission Vileaf getoond
0

Reacties op: Consoleversie Elite Dangerous: Odyssey uitgesteld tot pc-versie goed draait

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.