Consolespelers niet tegen pc-spelers in Apex Legends

Consolespelers niet tegen pc-spelers in Apex Legends

In de toekomst spelen consolebezitters niet tegen pc-bezitters in Apex Legends, tenzij er een pc-speler in het console-team zit. Dat meldt Respawn Entertainment in een href="https://www.tiktok.com/@lethal_jake/video/6849060405801684229" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Tiktok-video.</a>

“Ik wilde iets ophelderen omtrent crossplay”, zegt software engineer Jake Smullin in de video. “Je komt alleen in pc-lobbies als je een pc-speler in je team hebt.” Daarmee gaat Smulling in op een grote zorg van Apex Legends-spelers in aanloop naar de crossplay-ondersteuning. “Ik heb een hoop consolespelers zich daar druk over zien maken, maar dat hoeft niet. Iedereen moet juist enthousiast zijn.”

Tijdens de afgelopen EA Play-presentatie onthulde Respawn dat Apex Legends dit jaar ondersteuning krijgt voor crossplay tussen PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Naast de aangekondigde Switch-versie onthulde het bedrijf dat er dit jaar ook een mobiele versie van de game lanceert.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat zeiden zo ook bij COD Warzone/Multiplayer op het begin maar nu ook al je speelt in je eentje crossplay met een crontroller kom je alsnog tegen pc spelers terecht, dus moet maar blijken of ze dat bij EA gaan wel volhouden wat ze nu zeggen

0
test

Een snelle game als Apex spelen op een console en dan mensen tegenkomen die met muis+keyboard spelen......... dan sta je al 2-0 achter puur op basis van de gebruikte hardware. En toch blijven sommige developers het proberen, ook als het heel duidelijk om games gaat die totaal niet geschikt zijn voor dit soort crossplay.

0

Aanbevolen voor jou