Het was altijd al de bedoeling om Kingdom Come op pc en next-gen consoles zou uitkomen, maar volgens Warhorse was het op de vorige generatie consoles niet gemakkelijk om games uit te brengen zonder een uitgever. "Beide uitgevers zijn erg welwillend om met onafhankelijke ontwikkelaars te werken en hielpen enorm in het versnellen van heel het procoes. We hebben development kits gekregen en beginnen meteen aan de consoleversie."

Warhorse laat weten dat mensen die het project op Kickstarter ondersteunen tussen elke platformversie kunnen kiezen. De alfaversie van de game komt echter alleen voor de Windows-versie beschikbaar. De bèta komt in ieder geval naar Windows, Linux en Mac.

De game van Warhorse wordt vanaf het einde van 2015 in drie delen uitgebracht en speelt zich af tijdens de middeleeuwen.  Kingdom Come draait om een jonge smid die alles verliest in een oorlog. Terwijl hij de laatste wens van zijn doodgaande vader probeert te volbrengen raakt hij verstrikt in een samenzwering om de koning te kidnappen en moet hij een bloedig conflict zien te stoppen. De game behaalde in twee dagen zijn Kickstarter-doel van 300.000 pond en staat inmiddels op meer dan 800.000 pond.