Age of Empires 4 console-versie is niet uitgesloten

Age of Empires 4 console-versie is niet uitgesloten

Website Stevivor heeft inhref="https://stevivor.com/features/interviews/age-of-empires-4-console-release-hasnt-been-ruled-out/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b> een gesprek </b></a>met Shannon Loftis en Adam Isgreen van Microsoft gevraagd naar de mogelijkheden om Age of Empires 4 op andere platforms uit te brengen. Isgreen meldt dat het niet uitgesloten wordt.

Age of Empires 4 wordt de nieuwste toevoeging aan de Age of Empires-gamereeks en heeft nog geen specifieke releasedatum, mogelijk verschijnt de game nog eind dit jaar. De game is onthuld tijdens de Gamescom in 2017 en sindsdien is er vrij weinig over gezegd, tot een paar dagen geleden wanneer er gameplay werd getoond tijdens X019. Adam Isgreen heeft daarnaast meer informatie gegeven over verschillende aspecten van de game via Stevivor.

Het gesprek start over de mogelijkheid om Age of Empires 4 op andere platforms uit te brengen, waarop Loftis antwoordt: “Het is lastig, als een pc game. We willen het fantastisch maken op de pc. Maar ik denk dat het concept van een platform gaat veranderen met Xbox.”

Loftis zegt dat ze momenteel hard bezig zijn met het visualiseren op wat voor manieren spelers Age of Empires willen gaan ervaren. “Maar, onze grootste prioriteit is ervoor zorgen dat de game goed werkt met toetsenbord en muis.” Isgreen zegt dat ze wel gaan kijken naar de mogelijkheden, zodra ze een pc-versie hebben. Een console-versie voor de game wordt dus niet uitgesloten.

Lees hier de review van Age of Empires 2: Definitive Edition, waarin Harry onder anderen het volgende te zeggen heeft: "Hoewel de opgepoetste graphics nog met beide benen in het verleden staan, is de kwaliteit van Age of Empires 2: Definitive Edition zeker niet gedateerd. Dit is nog steeds een van de beste real-time strategyspellen ooit gemaakt. "

Age of Empires 4 komt naar pc, een releasedatum is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan me niet voorstellen dat deze game nog dit jaar uit gaat komen hoor. Ja we hebben gameplay gezien, maar dat hadden we vorig jaar ook met warcraft 3 reforged (wat nota bene gewoon een remake is), waar nu een beta van draait, en zelfs daar heb ik mijn twijfels of die dit jaar uit komt. Ze gaan echt niet binnen 5 weken Age of Empires 4 in de schappen hebben liggen. Ik gok zomer 2020.

0
test

@WvA ik wou aanvankelijk gaan zeggen dat wc3 reforged een remaster is, maar er zijn volledig nieuwe 3d models gemaakt, en ik weet ook niet of de engine nog hetzelfde is. Dus ik durf in dit geval eigenlijk niet te zeggen of je gelijk hebt of niet met remake. Wat vinden anderen hiervan in een gezonde discussie zonder elkaar voor rotte vis uit te maken?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver marketing praat. In heel veel woorden eigenlijk niets zeggen. Politici zijn er ook goed in.

0

Aanbevolen voor jou